• New
Касета Клапан душата RP46074 В събирането, Съвместим С Смесител за душ и вана серия 13/14, Универсална Касета Клапан с една дръжка В Събирането За ремонт, Разменени Касет?

Касета Клапан душата RP46074 В събирането, Съвместим С Смесител за душ и вана серия 13/14, Универсална Касета Клапан с една дръжка В

BGN 3.00
Налично за поръчка

Налично

【Е Предназначен за】 : Този патрон за душата RP46074 може да се използва за комплект за ремонт на функции с една дръжка (R10000, R1100, R1800, R2200 и т.н.), подходящ за всички вани/душ кабини, серия 13/14 с една дръжка. преди покупка, моля, потвърдете размера на желаната модели на детайли. (Не е подходящ за серия 1300/1400). 【Сигурност И КОМФОРТ】 : Клапанов касета RP46074 има дизайн баланс налягане, однофункциональный регулатор на температура баланса на налягането, позволява да се поддържа температура на водата в безопасен диапазон ± 3,6 ° F (± 2 ° C), който е безопасен за човешкия организъм, като помага да се предпазите от резките промени налягане със студена или топла вода по време на вземане на душ. 【Подобряване на качеството на】 : Корпус душата е направен от пластмаса като цяло, което увеличава трайността на продукта, удължава живота, спестява вода и пари.Той е напълно подходящ за вашата батерия. 【Лесна употреба】 : Лесно инсталиране и ремонт тече от чешмата, не е необходимо да сменяте целия кран.Почистете всички замърсяване около предишния мастилницата, преди да поставите нов мастилницата. 【АНГАЖИМЕНТИ ПО отношение на КАЧЕСТВОТО】 : Ако не ви харесва нашия продукта или не е това, което искате, моля, не бързайте да оставите коментар, моля свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще ви възстановим продукт или ще ви обезщетение в пълен размер, ние се стремим към максимална удовлетвореност на клиентите и опит.Съвместим с банята включва : санитарен фаянс.За 13/14 серия.Ние направихме хиляди тестове и настройки за отстраняване на течове проблем след подмяна, която може да се появи на пазара.Текущата версия на значително намалява проблема с изтичане. -До 2016 г. тези кранове са сини на цвят и имат различни размери.Бял блок, използван за миксери през 2016 г. и по-късните версии.Ако не сте сигурни в годината, моля, временно премахване на стар, проверете цвета и измерете си.Моля, предварително проверете година на производство кран.

Към свойства

Най-добри оферти в категория